Les aus tropicals i els colors llampants inspirats en la Polinèsia seran els protagonistes de la decoració de les llars catalanes la propera temporada de primavera i estiu 2019. Aquestes tendències ja són presents al saló Expohogar, que aquest cap de setmana ha obert portes al recinte firal de Montjuïc.

Els materials naturals com la ràfia, la fusta, el vímet, la canya de bambú o l’espart són el fil conductor en la decoració i els complements, com les bosses o les arracades. De fet, alguns comerciants assenyalen que els compradors s’interessen per aquest tipus de materials, més respectuosos amb el medi ambient. A més, tot allò fet a mà també interessa especialment els visitants, tal com afirma la directora de compres de Foimpex, Alegria Fernández.

Més d’un centenar d’expositors s’apleguen fins al proper dimarts a Expohogar, que aquest any arriba a la 61a edició i que espera superar els 7.000 visitants de l’any passat. El director del saló, Josep Alcaraz, destaca que el sector s’està recuperant de la crisi i encara aquest any amb positivisme i amb bones expectatives pel que fa a les vendes.

Expohogar està dirigit a professionals dedicats als articles de regal, decoració, bijuteria, complements de moda i artesania. Més enllà de l’exposició d’aquests productes, el saló també aposta per altres activitats com tallers i xerrades.