MARTIN BERASATEGUI xef del Lasarte "Ya tenía la experiencia hace dieciseis años de recibir la tercera estrella Michelin en mi casa madre en el País Vasco. Quien se iba a imaginar entonces que a muchos quilometros de mi casa ibamos a conseguir otras tres estrellas Michelin en mi casa madre en Barcelona, que es el restaurante Lasarte." PAOLO CASAGRANDE xef del Lasarte "A partir de ahora hay que defender esas tres estrellas. hay que seguir luchando, hay que seguir haciendolo igual que ayer y antes de ayer y la semana pasada. Osea superarse cada dia, hacer que nuestro cliente se vaya encantado no, más que encantado."

Ja fa una dècada que va obrir portes el restaurant al número 259 del carrer de Mallorca. Berasategui assegura que sempre s’ha sentit molt estimat per Barcelona i que obtenir la tercera estrella i convertir-se en el primer restaurant de la ciutat amb la màxima distinció és “la millor manera de tornar-li tot el que m’ha donat”.

El cuiner basc ha explicat a BTV que la nit de lliurament de les estrelles Michelin va ser una de les més felices de la seva vida: “16 anys després d’obtenir la màxima distinció per al meu restaurant a Lasarte, a la meva terra, aconsegueixo repetir el reconeixement aquí a Barcelona i sense haver perdut cap estrella pel camí. No puc ser més feliç.”

Igualment emocionat estava el xef italià Paolo Casagrande, qui només té paraules d’afecte per a Berasategui: “Li ho dec tot. És un gran cuiner però sobretot una gran persona.” Casagrande diu que a partir d’ara no canvia res en la filosofia del Lasarte: “Treballar dur, continuar satisfent el client i aconseguir conservar les tres estrelles.”