mona alexia putellas pasqua 2022

Les jugadores del Barça arrasen dins i fora del camp. La mona d’Alexia Putellas ha causat furor aquest any i pocs d’es abans de Dilluns de Pasqua 2022, moltes pastisseries pràcticament ja han esgotat la figura de xocolata de la futbolista blaugrana. Tant és així que, dies abans de l’inici de Setmana Santa, la mona d’Alexia Putellas ja ha aconseguit desbancar l’exblaugrana Leo Messi com una de les més venudes.

La pastisseria Escribà ja les té totes “pràcticament venudes”

A la pastisseria Escribà han fet 21 mones de xocolata d’Alexia Putellas amb la Pilota d’Or i encara n’hauran de fer més. “Ha estat tot un èxit. Encara falta el plat fort i ja està tot pràcticament venut”, assegura el pastisser Christian Escribà, que en els propers dies espera elaborar alguna mona més de la davantera del Barça.

mona Alexia Putellas

El Barça femení, protagonista indiscutible de la Pasqua 2022

A la pastisseria Triomf també han venut més de la meitat de les mones del Barça femení. N’han elaborat dos models, un amb una fotografia de l’equip i la Pilota d’Or de Putellas i un altre amb el dorsal número 11 de la futbolista. En total, han fet 24 mones amb aquests temes i quan falta una setmana per a Dilluns de Pasqua ja n’han venut 14.