Loteria Nen 2023 sorteig Reis

Ara és el torn de la Loteria del Nen 2023, després de la Loteria de Nadal i la Grossa de Cap d’Any. El també conegut com a sorteig de Reis posa punt final a un període nadalenc ple de sortejos en què els participants poden guanyar milers i, fins i tot, milions d’euros. Quan és la Loteria de Reis 2023?

Ja t’avancem una cosa: tal com pots preveure, serà el 6 de gener!

Hora de la Loteria del Nen 2023

El sorteig del Nen del 2023 es farà el 6 de gener a les 12 h, tal com s’ha fet els darrers anys. El sorteig de Reis es farà al Saló de Sortejos de Loteries i Apostes de l’Estat de Madrid. A partir d’aquesta hora, s’aniran descobrint les xifres per conèixer quins seran els números premiats de la Loteria de Reis!

On veure el Sorteig del Nen?

El sorteig de Reis es farà per televisió: podràs seguir-lo en directe a Ràdio Televisió Espanyola (RTVE). A banda, has de saber que betevé farà un seguiment en directe del Sorteig del Nen a través de la pàgina web, en què podràs seguir minut a minut la rifa i conèixer a temps real tots els premis que van sortint! Així podràs consultar l’estat de la rifa al mòbil mentre ets a casa o fora.

Tanmateix, tal com hem fet ja amb la Grossa de Cap d’Any i la Loteria de Nadal, et detallarem com podràs comprovar els números de la rifa de Reis! T’oferirem una guia perquè et sigui fàcil consultar si el teu bitllet ha estat premiat.

Premis de la Loteria del Nen

El sorteig del Nen 2022, també conegut com a loteria de Reis, ha posat en joc gairebé 19 milions de premis i prop de 700 milions d’euros. Hi ha tres premis principals i altres més petits. Són aquests:

  • Primer premi: 200.000 euros per dècim.
  • Segon premi: 75.000 euros per dècim.
  • Tercer premi: 25.000 euros per dècim
  • Extracció de 4 números: 350 euros per dècim.
  • Extracció de 3 números: 100 euros per dècim.
  • Extracció de 2 números: 40 euros per dècim.