“No és un cas d’assetjament immobiliarital com denuncia la FAVB, afirma la Natàlia Mauri, una de les propietàries de l’immoble. Fa tres anys que es van detectar problemes estructurals a l’edifici i, un temps després, un estudi encarregat per la propietat va alertar de la necessitat de rehabilitar-lo. Mauri explica que de la vintena de llogaters que hi havia a l’edifici, tots excepte Montserrat Comas van acceptar les condicions de la immobiliària i es van traslladar en altres pisos, la majoria rehabilitats i amb millors condicions, on pagaven un lloguer mensual similar al que tenien al carrer de Flassaders.

Segons Mauri, l’empresa va tapiar la porta de l’edifici “per evitar que s’instal·lessin ocupes a la finca” i posessin en risc la seguretat de l’única inquilina de l’immoble, Montserrat Comas. Remarca, a més, que va ser una petició feta expressament per Comas i assenyala que l’empresa “va construir una porta especial perquè pogués entrar-hi amb seguretat”.

Amb aquesta problemàtica sobre la taula, el grup Mauri Casals indica que va apostar per negociar amb Comas amb l’ajuda de mediadors de l’Ajuntament per tal d’arribar a un acord econòmic i trobar una solució al problema. Però després de la denúncia que va fer Comas aquest divendres, la immobiliària ha decidit aturar les negociacions.