El setembre de l’any passat, Ferran Poca Curcó va ser escollit per dirigir la patronal Associació Catalana d’Empreses del Col·lectiu LGTBI (ACEGAL), després de la dimissió de Juan Julià, contrari a prohibir la participació de Ciutadans al Pride BCN 2019. El mandat era de quatre anys, però les diferències d’enfocament de la junta han portat a unes noves eleccions, que l’empresari Ferran Poca ha revalidat la setmana passada.

L’ACEGAL organitza el Pride Barcelona, enguany difós per betevé i impulsa l’eix comercial del Gaixample.

Moment d’enfortir l’entitat

Ferran Poca, president de l’ACEGAL, i el seu equip estan convençuts que tot i les dificultats de la pandèmia, amb les restriccions i la baixada del turisme, ara més que mai és el moment d’enfortir l’entitat. La nova situació els ha permès obrir-se i fer nous socis, no solament dins el Gaixample sinó a tot Barcelona. I aquesta setmana començaran a repartir un nou mapa amb tots els negocis adherits a l’entitat.

Barcelona, un “hub” LGTBI

Amb aquest nou mandat volen eixamplar fronteres i treballar per convertir Barcelona en un “hub” de professionals que es dediquin al col·lectiu LGTBI. L’objectiu és fer una xarxa comercial LGTBI que es retroalimenti i convertir Barcelona en un punt de gestió de xarxes, en un “hub”, de professionals que es dediquin a qualsevol negoci adreçat al col·lectiu LGTBI.

Tornar el Pride Barcelona al carrer

També estan pendents de com evoluciona tot plegat per poder celebrar el Pride Barcelona al carrer de cara al 2021, ja que l’edició d’aquest any no va ser possible fer-la de forma presencial.