És un dels molts productes de proximitat que es poden trobar aquests dies a la fira gastronòmica Mercat de Mercats. En aquests cas són formatges arribats de l'Empordà. Només un exemple en aquest magma de suculències que envaeixen l'avinguda de la Catedral fins diumenge. MARIA JOSEP, productora "No t'estàs menjant una cosa que no saps d'on ve aquella llet, o com s'ha fet aquell formatge, sinó que saps que és una cosa de casa, d'aquí nostra." Productes de proximitat de 20 productors i també plats coms aquests, elaborats per grans xefs de la cuina. ÒSCAR MANRESA, bar Homenatge "Som bars i restaurants de Barcelona que venim aquí a fer una tapa i oferir els productes que nosaltres venem als nostres restaurants." S'hi apleguen 40 cuiners per oferir-nos les seves creacions i també per impartir tallers que revelin els seus secrets.

El Mercat de Mercats s’instal·la de nou a l’avinguda de la Catedral i un any més ho fa amb el propòsit de mostrar l’excel·lència dels productes de casa nostra, els productes de proximitat que cada cop sumen més adeptes que els valoren i que els consumeixen.

Productes de proximitat de 20 productors i també de plats  elaborats per grans xefs de la cuina. S’hi apleguen 40 cuiners per oferir-nos les seves creacions i també per impartir tallers que revelin els seus secrets.

Aquest any el país convidat és el Perú, de manera que s’hi poden descobrir també propostes gastronòmiques de més enllà de casa nostra. Aquesta sisena edició presenta dues novetats: els Artistes de Mercat, (propietaris de parades que ensenyaran trucs de cuina “domèstics” als visitants) i el racó del Vermut Català. Això és a grans trets és el que oferirà  Mercat de Mercats a un consumidor cada cop més coneixedor del producte i més conscients de la qualitat de la proximitat.