De maig a juliol, els diferents eixos comercials aprofiten el bon temps per sortir al carrer. Aquest dissabte ha estat el cas de l’Associació de Comerciants Barna Centre, que s’ha instal·lat als carrers Comtal, Moles, Montsió, Amargós i Estruc.

A Sants-Montjuïc, fins a les 21 h se celebra la Mostra de Comerç al Carrer, organitzada pel l’Eix Comercial Sants-les Corts. Els comerciants ofereixen els seus productes en les parades al llarg de tot el carrer de Galileu i s’hi han programat activitats durant tot el dia. També aquest dissabte se celebra la 23a Mostra de Comerç de Sarrià, que coincideix amb una mostra gastronòmica al carrer.

Al Camp d’en Grassot i Gràcia Nova, la jornada de comerç s’allarga fins a les 22 h i s’han programat activitats com tallers infantils, actuacions musicals, danses, exhibicions de ball i un bingo popular. A les 20.30 h, a Sant Andreu, se celebra la Desfilada de Moda al Carrer a la rambla de Fabra i Puig, en què participen diferents eixos comercials.

Al districte de Gràcia, han sortit al carrer els establiments de diferents carrers. A la travessera de Gràcia, els comerciants han mostrat els seus productes amb múltiples ofertes (la majoria de botigues han abaixat els seus preus) i també s’hi han organitzat activitats per als més petits, tallers i actuacions musicals. Amb motiu d’aquesta fira, s’ha modificat el recorregut d’algunes línies d’autobús i també s’han produït algunes complicacions viàries als carrers limítrofs. La Mostra de Comerç de Gràcia ha començat a les 10 del matí i s’allargarà fins a les 22 hores.

Per diumenge està prevista la Mostra de Comerç de l’Eix Clot, que s’ubicarà a l’avinguda Meridiana, a l’altura del carrer de Rogent. A més de les compres per dinamitzar la jornada, els veïns i clients hi trobaran degustacions, tallers per a petits i grans, animacions infantils i concerts.