Al llarg de vuit mesos la plataforma Panàtics va visitar centenars de forns de la ciutat i va realitzar més d’una trentena de tastos a cegues per escollir els 28 millors forns de pa de Barcelona. El forner Eduard Crespo, de la Fleca Balmes, ha rebut la medalla de La Llesca d’Or al millor forner de 2014. La plataforma s’ha fixat en les característiques i la qualitat del pa, l’elaboració, el gust, l’espai de la botiga i l’atenció al públic.

Eduard Crespo rep La Llesca d’Or 2014

El bon pa, concentrat als forns de Gràcia

Fins a sis establiments del districte de Gràcia han entrat a la ruta: els forns Ideal, Sant Tirs, Turris, Providència, Fortino i Sardenya. La plataforma Panàtics treballa per fer difusió de la ruta del bon pa a les fires gastronòmiques de Barcelona.


Llista sencera de la Ruta del Bon Pa

Fleca Balmes
Balmes, 156

Forn Sant Josep
Roger de Llúria, 98

Forn Sant Tirs
Verdi, 66

Forn de Pa Serra
Olivera, 31

Forn Mistral
Ronda de Sant Antoni, 96

Forn Vilamala

Agullers, 14

Forn d’en Pere
Carrer de Sants, 326 – 08012 Barcelona

Cloud Street Bakery
Rosselló, 112

Forn Turris
Gran de Gràcia, 34

Forn Elias
Freser, 90

Forn La Rambla31
Rambla de Catalunya, 31

Forn Providència
Providència, 59

Forn Triticum
Ronda de Sant Antoni, 39

Forn Boix
Carrer d’en Xuclà, 23

Forn Baluard
Baluard, 38

Forn Montserrat
Los Castillejos, 366

Forn Sardenya
Sardenya, 357

Forn Panes Creativos
Plaça de Garrigó, 5

Forn l’Eixample
Consell de Cent, 287

Forn Roura
Calaf, 15

Forn Fortino
Travessera de Gràcia, 145

Forn Puiggròs
Avinguda de Gaudí, 77

Forn Ideal
Ramón y Cajal, 120

Forn Baltà
Carrer de Sants, 117-119

Forn la Llibreria
Aribau, 22

Forn Ginebra
València, 226

Forn Cruixent
Pujades, 173

Forn Bou
Diagonal, 617