Els colors i la creativitat són dos dels símbols de Desigual i aquest matí han estat presents en tot moment. També hi són a l'interior de l'edifici, de 24.000 metres quadrats, adquirit a través d'una concesió de 50 anys i en el qual la companyia ha invertit 20 milions d'euros. Té grans espais diàfans i les vistes i la llum en són les protagonistes, tant a les oficines com als tallers de costura i disseny. En total, aquí hi treballen 820 persones. "A l'edifici encara hi ha dues plantes buides. L'objectiu és omplir-les en els propers anys ja que la companyia te una previsió de creixement del 20% anual." Per assolir aquest objectiu l'empresa va apostar per deixar les oficines del centre i traslladar-se a un gran edifici davant del mar i convertir-lo en símbol de l'expansió. THOMAS MEYER, president de Desigual "En este edificio vamos a disfrutar de nuestro trabajo, mejorar la actividad de la empresa, con estas nuevas formas de trabajo y que esta nueva sede nos haga soñar más." XAVIER TRIAS, alcalde de Barcelona "És un somni que ens serveix per expressar com és la nostra ciutat, la nostra cultura, el coneixement i la gent que aposta per Barcelona." Aquí els treballadors fan la feina envoltats de d'instal·lacions sostenibles, amb horaris flexibles i tecnologia punta. Però sobretot, amb Barcelona als peus. ARTUR MAS, president de la Generalitat "Primer de tot, quina enveja, per les vistes, per com aneu vestits. Però informal no vol dir poc seriosa. Vol dir creativa, innovadora." Ara, el següent pas de la companyia és obrir ofines al Brasil i desembarcar a Mèxic, dins del pla d'expansió de la cadena al mercat llatinoamericà.

Els treballadors de Desigual van deixar enrere les oficines dels carrers de Bruc i Casp fa quatre mesos i es van instal·lar a la nova seu de la Barceloneta. L’edifici del passeig de Mare Nostrum té una superfície de 24.000 metres quadrats, distribuïts en sis plantes. De moment, hi treballaran 820 persones, però la previsió del director general de Desigual, Manel Jadraque, és que la marca dupliqui la plantilla en els pròxims 10 anys. L’empresa ha adquirit per 50 milions d’euros una concesió de 50 anys de la nova seu. Ricardo Bofill signa el disseny de l’edifici, un dels més llargs de la ciutat juntament amb el de l’Illa Diagonal.

Actualment, Desigual ofereix sis línies de productes: roba de dona, d’home, infantil, accessoris, sabates i roba de la llar. El 21 de juny, coincidint amb la Desigual Night Run, presentaran una col·lecció de roba esportiva femenina. Un altre dels mercats on estudien expandir-se és el de les fragàncies.