Aquest és l'espai on el Gabriel i la Núria, els dos ideòlegs de Walrus Books, treballen. Ell té molta experiència en el sector, i de fet, és el director de Morsa, una microeditorial amb un catàleg molt definit, que publica un parell de llibres il·lustrats a l'any. Walrus Books neix per donar sortida a nous projectes que no encaixen a Morsa, però que ells consideren que són igualment interessants i que, a més a més, els poden permetre guanyar-se la vida com a editors. NÚRIA LÓPEZ, editora de Walrus Books "Walrus Books es un híbrido entre la editorial convencional porque tenemos la figura del editor que supervisa todo el proceso de edición y mima el libro, y la editorial de autoedición porque cualquiera puede públicar un libro." La diferència amb altres empreses d'autoedició, però, és que aquí hi ha un rigorós criteri de selecció. GABRIEL BRAVO, editor de Walrus Books "No vamos a publicar cualquier cosa que nos llegue, queremos creer y defender los libros que publicamos." La primera publicació que han fet ha estat aquest catàleg per a la Galeria Alegria amb les creacions de la pintora Layla D'Angelo. També ha sortit a la llum aquest llibre de poesia il·lustrada, titulat 'Tres letras', del poeta Mariano Zaro. El darrer projecte ve de la mà de la Marta, una escriptora que té diverses obres publicades de poesia i de relats curts. Aquest també és un llibre de relats, inspirats en titelles. Per publicar-lo, l'autora ha triat Walrus Books per unes raons molt concretes. La filosofia és aconseguir que el llibre que imagina l'autor prengui forma amb la màxima qualitat, tenint cura de tots els detalls. Walrus Books està oberta a persones alienes al món editorial i també a empreses. L'objectiu és fer llibres o catàlegs molt diversos i assolir una xifra important, un centenar de publicacions a l'any.

L’editorial té tot un equip de professionals que guien i assessoren a l’autor durant tot el procés que requereix la publicació d’un llibre. En Gabriel Bravo té molta experiència en el sector, i de fet, és el director de Morsa, una microeditorial amb un catàleg molt definit, que publica un parell de llibres il·lustrats a l’any.

Per ara, ja han donat sortida a dues publicacions, un catàleg de la Galeria Alegria i un llibre de poesia il·lustrada, i ja està en camí una tercera,  un llibre de relats curts, inspirats en titelles. L’objectiu és fer llibres o catàlegs molt diversos i assolir una xifra important, un centenar de publicacions a l’any.