Un dels centres comercials històrics de la ciutat, el Bulevard Rosa, serà història tal com el coneixem avui. Segons han confirmat alguns dels comerciants, als llogaters de diverses botigues i establiments del recinte els han donat nou mesos per abaixar la persiana per tal d’iniciar una reestructuració de l’espai l’estiu de l’any vinent. En principi, la idea és mantenir les firmes a peu de carrer.

Canvis al Bulevard Rosa. Tot i que els gestors de la galeria comercial no han confirmat en què consistiran exactament, els responsables d’una dotzena d’establiments, actualment amb contracte de lloguer, asseguren que ja els han comunicat que hauran de tancar. Segons alguns comerciants, l’anunci s’ha fet de manera verbal, no escrita. Alguns dels establiments que tenen l’aparador al carrer continuarien en marxa. El que encara es desconeix és quantes botigues estaran afectades i, sobretot, què és el que s’hi farà a l’espai que actualment ocupen.

Des de la pastisseria Bubó assenyalen que els han donat un termini de nou mesos per clausurar el local. És el mateix que els han dit als responsables de la botiga de Javier Simorra, que fa 38 anys que regenten l’establiment. Alguns dels comerciants, la majoria en règim de lloguer, han buscat un altre local a la ciutat per continuar amb la seva activitat. La notícia ha caigut com una gellada d’aigua freda entre els botiguers, alguns dels quals treballen a la històrica galeria comercial des dels inicis.

El Bulevard Rosa va obrir portes el desembre de l’any 1978, als baixos d’un edifici d’oficines, situat al número 55 del passeig de Gràcia.