Barna Centre premia amb els guardons Rosa de Plata des de fa anys el comerç del centre de la ciutat. L’objectiu d’aquests guardons és reconèixer i promocionar les iniciatives que contribueixen a fer més atractiu i dinamitzar l’entorn comercial del barri Gòtic.

Enguany s’ha premiat com a millor remodelació la papereria Raima, que disposa de sis plantes i 1.400 metres quadrats. Barret Addictes i Cruyff Store han estat premiats com a comerços de nova implantació. OneCoWorkMiret i l’Estamperia Sant Josep han rebut mencions especials.

Raima, la papereria més gran d’Europa

La botiga Raima, al carrer Comtal, número 27, va estrenar el 2018 nova imatge. Dos anys de treballs han obtingut el guardó Rosa de Plata a la millor remodelació. La distinció destaca el respecte de l’obra al valor arquitectònic de l’edifici, del segle XV, un espai modern, amb més llum natural, adaptat a tothom.

“És una satisfacció que s’hagin fixat en aquesta botiga, que s’ha fet amb tanta estima”, explica Núria Raja, gerent del comerç.

Cinc generacions al Gòtic

Barret Addictes

, situada al carrer de les Moles, número 31, ha obtingut el premi Rosa de Plata de nova implantació. Tot i el guardó, els responsables de l’establiment tenen un altre negoci al barri, al carrer de Fontanella, 20, i des de fa cinc generacions es dediquen a la venda i confecció de barrets. En el nou espai premiat hi destaca el taller.

El responsable actual del negoci, Núria Arnau, assegura que “guardons com aquest són una empenta per continuar lluitant en aquest món del comerç.”

Botigues centenàries

La papereria Miret, del número 7 del carrer de Petritxol, i l’Estamperia Sant Josep, del carrer dels Boters, número 7, han obtingut en aquesta edició dels guardons Rosa de Plata un reconeixement especial cadascuna perquè al llarg d’aquest 2019 faran 100 anys d’activitat.