No és un mercat gaire concorregut però aquí, cada contacte pot resultar una mina. Que li ho preguntin al joier Miquel Barberà, que en una edició passada hi va conèixer el director de cinema Lluís Miñarro. MIQUEL BARBERÀ, Hàbit: "Vam fer una col·laboració a 'Stella Cadente', l'última pel·lícula que es va presentar als Premis Gaudí, vam fer totes les joies de la pel·lícula." Contactes com aquest fan que mereixi la pena suportar la calor del 080. Per aquí hi passen distribuïdors i responsables de botigues interessats a adquirir les últimes novetats. MARÍA ARUFE, Barceloneta "Nos da una puerta para poder salir ahí fuera, que nos vean y poder hablar con distribuidores potenciales bien de fuera, bien de aquí." SILVIA VIÑA, Zagv "Ha venido gente de tienda que ha querido conocer más nuestro producto, con los que tendremos entrevistas más tranquilamente, a lo largo de la semana que viene y la otra." Tot just és el segon dia i ja hi ha qui ha tancat acords profitosos. Com l'empresa de la família del pintor Modest Cuixart, que ven llicències de la seva obra. Diversos clients potencials s'hi han interessat. SÍLVIA CUIXART: "Fins i tot una empresa del Nepal que estan interessats a fer un mix entre el món de l'Índia i els seus teixits i una estampació més occidental com, per exemple, l'obra de Cuixart." Per a l'artista urbà J.Loca el 080 Market és una possibilitat de canviar les parets per la roba. J. LOCA, artista urbà "Ells ja tenen una indústria i una infraestructura muntada i a partir de la meva obra i el seu treball podem col·laborar." El resultat: samarretes estampades i vambes amb la imatge dels seus grafits.

Són molts els professionals que aprofiten la celebració del 080 per fer”networking” i donar a conèixer les seves marques i dissenys. És el cas del joier Miquel Barberà, que en una edició passada va conèixer el director de cinema Lluís Miñarro, que li va oferir fer totes les joies del seu darrer film ‘Stella cadente’.

Per l’Estadi Olímpic hi passen aquests dies distribuïdors i responsables de botigues interessats a adquirir les últimes novetats. En molts casos, només es fa un primer contacte i un intercanvi de targetes per establir reunions en el futur.

En ocasions, però, ja hi ha qui ha tancat acords profitosos. Com l’empresa de la família del pintor Modest Cuixart, que ven llicències de la seva obra. Diversos clients potencials s’hi han interessat, fins i tot una empresa del Nepal. D’altres com l’artista urbà J. Loca s’ha acostat al 080 per mostrar als dissenyadors els seus grafits estampats en samarretes i vambes.