La dissenyadora Totón Comella ha estat l’encarregada d’iniciar la sessió de tarda del 080 amb la col·lecció primavera-estiu de TCN. Comella torna als orígens amb un “look” molt esportiu, pocs estampats i molts blancs i grisos. Juga amb la senzillesa a partir de peces de bany còmodes i femenines. A més ha donat a les seves peces tocs “grunge”.

Míriam Ponsa, per la seva banda, ha presentat una sèrie inspirada en l’art pobre (“arte povera”), un terme creat pel crític d’art Germano Celant i que es refereix a un moviment d’artistes que usen materials considerats pobres per provocar la reflexió entre l’objecte i la forma. Els teixits de cotó, lli i seda translúcids destaquen en un conjunt en què el blanc, el negre i diferents tonalitats de cru prenen rellevància.


Josep Abril
ha obsequiat els assistents amb novetats marcades pels grisos i pels negres i per l’ús de materials com el cordó i la goma elàstica, mentre que Sita Murt ha triat la sofisticació combinada amb pinzellades bohèmies. Aposta pel retorn dels pantalons de pinces amples inspirats en els anys 70, pels colors terra i vermellosos i per camises i vestits de seda mesclats amb lli.Desigual ha tancat les desfilades d’aquest dimarts amb la nova col·lecció “Learn” per a dona de la propera temporada primavera-estiu 2016, amb la qual busca reinventar-se des de la seva essència. La barreja de tendències i colors característics de la marca s’uneix amb reminiscències tribals i ètniques.