Música i moda van del bracet en els últims dissenys de Mango. La marca catalana aposta per un estil més rocker o, fins i tot, disco en la col·lecció que obre la setzena edició del 080 Barcelona Fashion i que té com a gran estrella la top model Ana Beatriz Barros. Escots profunds, pantalons de tub de cuir i la barreja de textures i brillantors destaquen en un conjunt que segueix la tendència de les peces de Mango d’aquesta primavera-estiu.

Pel que fa a la moda masculina, la marca també mira al passat i aposta per peces com abrics militars en una col·lecció en què el negre destaca en moltes peces.

Enguany en el certamen es presentaran a l’Estadi Olímpic les col·leccions de prop d’una quarantena de dissenyadors. Com a novetat, se celebrarà aquest dimecres, 1 de juliol, el primer Fòrum d’Inversió Internacional de la Indústria de la Moda per donar suport a projectes que es basen en l’última tecnologia en aquest sector.

A més, a l’interior de l’estadi s’ha habilitat una àrea a l’aire lliure de 5.000 metres quadrats on s’han instal·lat més de 40 botigues de creadors locals amb propostes de moda, de joieria, accessoris i regals així com els estands de patrocinadors i marques, un espai destinat a les escoles de disseny i una àrea gastronòmica amb set “food trucks”.