XAVIER VIDAL, propietari de la llibreria Nollegiu "Això va sorgir perquè jo havia de fer el trasllat dels llibres i veure com funcionava el mecenatge. Em vaig trobar que hi havia molta gent que em demanava per venir a ajudar el dia del trasllat-, i vaig pensar: si la gent té ganes de venir a ajudar i tal, doncs anem a provar de fer una cadena humana."

El propietari de Nollegiu, Xavier Vidal, ha volgut celebrar el trasllat de la llibreria amb els clients i amics del barri. Des de nens fins a gent gran ha participat en aquesta jornada de germanor que ha servit per traslladar tots els llibres de l’antic al nou local. Una dona animava als participants mentre aquests es passaven els llibres d’uns als altres.

La Nollegiu s’ha convertit en poc temps en una referència al barri del Poblenou, com han demostrat avui els més fidels a la llibreria. La setmana que ve, durant la inauguració oficial, es lliuraran les recompenses als que han col·laborat econòmicament amb una campanya de micromecenatge per dur a terme el trasllat.