Cues a fora del Palau Sant Jordi, on Bryan Adams va tocar a Barcelona per darrera vegada l'any 2005. Els seus incondicionals no volien perdre's l'oportunitat de veure de nou el cantant canadenc. "He anat a cinc concerts d'ell, m'ho he passat molt bé sempre, ha sonat molt a la meva vida i aquí estic a passar-ho bé un altre cop." "M'agrada molt, fa molt temps que l'escolto, des que era petit, i una oportunitat com aquesta no es pot deixar perdre i cap aquí de cap." Lluny de la seva millor etapa de grans èxits però ple d'energia als 56 anys, Adams va oferir un concert de dues hores amb quatre cançons del nou disc, 'Get up'. La resta van ser grans clàssics dels 80 i 90 que van fer embogir els fans de la versió més rockera de l'artista, com aquest 'Can't Stop this thing'. A la sortida satisfacció generalitzada del públic per una actuació que va complir les expectatives dels assistents. "És un crack. Ens fa ballar i ens fa gaudir i cridar molt. Cridar molt perquè som unes cridaneres. Ohhhhh" "Nosaltres ja havíem vingut alguna altra vegada a un concert del Bryan Adams però és que sempre surts pensant 'és que és impressionant'. Encara tornarem quan torni." Després de set anys sense editar un disc amb cançons inèdites, Bryan Adams ha fet vibrar els 8.000 espectadors que no s'han volgut per perdre el retorn del cantant a Barcelona.

Feia set anys que Bryan Adams no editava un disc amb cançons inèdites, fins a l’aparició l’any passat del seu darrer disc, ‘Get up’. Un àlbum que retorna a l’essència plenament rockera de dècades anteriors i que ha estat el motiu del nou pas de l’artista canadenc per Barcelona. La darrera vegada que va actuar a Catalunya va ser l’any 2014 al Festival de Cap Roig en un concert especial, i l’anterior gira, l’any 2008,  va tenir lloc al Pavelló Olímpic de Badalona. Però els barcelonins no el veien a casa des de 2005 al Palau Sant Jordi.

Ara Adams ha repetit concert al Sant Jordi amb un espectacle de dues hores i un repertori que va incloure únicament quatre cançons del darrer disc, com ‘Do what you gotta do’, que va obrir la nit. El repertori, però, va ser bàsicament de cançons dels anys 80 i 90, amb forta presència del disc ‘Reckless’ i de grans clàssics com ‘Summer of 69’, ‘Somebody’, ‘Heaven’ i ‘Everything I do’, que el públic va gaudir de valent.

Als 56 anys i després de vendre més de 65 milions de discos a tot el món, Bryan Adams no ha perdut energia i ahir va omplir un Palau Sant Jordi amb les dimensions reduïdes a 8.000 localitats.