Dimarts 19 i dimecres 20 de març s’han programat les primeres rutes nocturnes pel cementiri de Montjuïc. Ja no queden places per a les visites d’aquest dimecres. La passejada comença al panteó de l’arquitecte Leandre Albareda, que va dissenyar el cementiri, i segueix amb aturades als 10 sepulcres i panteons més significatius. Per exemple es poden descobrir les sepultures de barcelonins reconeguts com Ildefons Cerdà. La visita recorre la part més monumental i les tombes més representatives.

Uns personatges ambientats en els segles XIX i XX expliquen la història del cementiri de Montjuïc, que celebra el 130è aniversari. La música clàssica embolcalla el passeig pel paisatge funerari. Entre aquest dimarts i dimecres hauran passat per la visita nocturna unes 700 persones.

Aquestes rutes s’afegeixen a les diürnes que es fan en aquest mateix cementiri i a les visites que s’organitzen tant de dia com de nit al cementiri del Poblenou. A la tardor se’n farà la pròxima edició amb les visites noctunes al cementiri de Poblenou. Els barcelonins que hi estiguin interessats ja poden inscriure-s’hi a través de Facebook, correu electrònic o trucant al 93 484 19 20.