Els organitzadors defensen que el públic assidu els dos mercats es complementa molt bé, per això han decidit repetir i fer una nova edició conjunta aquest diumenge. Tot i el temps variable i la competència d’altres propostes similars, com la del Palo Market Fest, al migdia el públic ha omplert el recinte, fet que fa pensar que una vegada més serà tot un èxit.

Per una banda, Van Van Mercat Gastronòmada ha ofert una selecció del millor menjar de carrer de la ciutat. Un total de 15 furgoteques s’han instal·lat tot el cap de setmana a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. On s’hi ha pogut trobar una selecció de cuina de tot el món, des de la peruana fins a la italiana passant per l’anglosaxona, sense oblidar les propostes més dolces.

Pel que fa a Lost&Found Market ha omplert el recinte de roba, mobles, vinils, còmics, objecte de decoració i joguines vintage. Una edició exclusiva, amb una selecció de les millors parades del sector que històricament han format part del mercat i una representació de diferents col·lectius vinculats a aquest univers, que cada vegada és més present a la ciutat. Tot plegat, amb la intenció de reivindicar la passió pels objectes que han sobreviscut al pas del temps.

Per a aquells que vulguin visitar aquesta proposta, el mercat estarà en funcionament aquest diumenge fins a dos quarts de dotze a l’Antiga Fàbrica Damm.