Primer Palo Market Fest a la Fabra i Coats

La Fabra i Coats és, amb aquest nou certamen, un mercat del disseny i alhora escenari de nombrosos concerts i espectacles.

La Fabra i Coats és aquest cap de setmana un mercat del disseny i alhora escenari de nombrosos concerts i espectacles. S'hi celebra des de divendres la primera edició del Palo Market Fest, organitzat per la gent del Palo Alto Market, amb seu al Poblenou. La companyia de dansa La Veronal, la de teatre Los Corderos o músics com Chicuelo i Marinah, cantant dels Ojos de Brujo, són algunes de les propostes del cartell.

Més de 200 dissenyadors i artesans tenen estand al mercat del nou Palo Market Fest. Però no és només una versió ampliada del Palo Alto Market, que té lloc al Poblenou. Com el seu nom indica, és també un festival, amb espectacles i concerts. Aposta pel talent emergent en música, dansa i teatre, prioritzant els nous llenguatges escènics. El mercat acull també una variada oferta gastronòmica. L'entrada al PM Fest, que té lloc els dies 28, 29 i 30 d'abril costa 9 euros.