El Handmade Festival porta al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona més d’un centenar d’expositors i 300 activitats, entre les quals hi ha tallers i conferències per donar a conèixer com es poden fabricar diversos productes. El festival, ja consolidat amb més de 23.000 visitants en l’edició anterior, vol ser un referent a Espanya i convertir-se en una de les cites més rellevants del sud d’Europa en la matèria.

Al saló s’hi poden trobar tot tipus de productes i materials, com el paper i el fil, i amb un espai dedicat també a la cuina i la rebosteria i un altre al bricolatge. A més, enguany, una de les novetats principals és el “lettering”, l’art de dibuixar lletres a mà, que comptarà amb diversos tallers per aprendre’n la tècnica.

El “fet a mà”, també als casaments

En aquesta cita també es mostren diferents tècniques per personalitzar els detalls d’un casament, com ara les targetes o les invitacions i també els regals per als convidats i els centres florals. A part de les “bodes handmade” també s’hi pot trobar el “mini handmade”, una ludoteca amb diverses activitats per fomentar la creativitat i les manualitats entre els més petits.