‘Mediocrity’ és una websèrie nascuda a partir del treball de fi de grau d’uns estudiants de cinema i televisió de la Facultat de Comunicació de Blanquerna (URL). Els protagonistes són dos joves companys de pis, un cantautor amb por escènica i un frustrat doblador de porno, encarnats pels actors Aleix Melé i Alberto Chester. Una primera campanya de micromecenatge va permetre rodar-ne el capítol pilot, que s’ha emès al programa ‘Tube d’assaig’, de BTV. Ara hi ha en marxa una nova campanya de recollida de fons, per fer possibles tres nous capítols. Ja hi ha prop de 3.500 euros recollits, però l’objectiu és assolir els 5.000 en cinc dies més.

Per això, els creadors de ‘Mediocrity’ i BTV han organitzat aquest diumenge un esdeveniment a la sala 2 de l’Apolo, amb l’actuació en directe del grup Cheeto’s Magazine, autors de la banda sonora. A la sala no hi ha faltat una banyera plena de Cheetos, com aquella a la qual se submergeix un dels protagonistes, tot homenatjant alhora el grup musical. “Tots som mediocres, però nosaltres ho expliquem”, és un dels lemes amb què es promociona ‘Mediocrity’.

‘Tube d’assaig’, a l’Input

‘Mediocrity’ és el quart projecte que participa en eal nou programa de BTV ‘Tube d’assaig’, destinat a donar a conèixer i ajudar a finançar aquest tipus de produccions. La meitat han aconseguit el finançament necessari per tirar endavant, després de passar-ne el programa pilot pel ‘Tube d’assaig’. ‘Mediocrity’ està a punt de fer-ho.

El programa de BTV ha estat seleccionat per presentar-se al festival audiovisual Input, un congrés de televisions públiques que se celebrarà al maig a Calgary (el Canadà). És un nou reconeixement per al ‘Tube d’assaig’ de BTV. La sèrie web ‘El mort viu’, també emesa en aquest programa, ha guanyat el premi Ondas en la categoria de millor ficció emesa a Internet.