L’Hospital Clínic de Barcelona acull durant tot el mes de gener la mostra “Dos anys, moltes vides” als passadissos del primer pis. Una selecció de cinquanta pòsters de dissenyadors gràfics de tot el món que fan un homenatge i agraeixen la feina del personal sanitari durant la pandèmia de la covid-19. Es tracta d’una iniciativa del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya, que ha volgut convertir el pòster en una eina per encoratjar i ajudar.

600 dissenyadors gràfics del món

L’exposició neix a partir de la crida internacional ‘Des de les trinxeres’, que va fer el Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya durant el confinament del coronavirus a dissenyadors de tot el món. La resposta va ser un èxit i 600 dissenyadors de 60 països van presentar fins a 1.200 pòsters. Es tracta de dissenyadors de renom a escala nacional i internacional com Hitoshi Miura, Anna Black, Félix Beltran, Santiago Pol, Liu Wey o Kata Káldor.

Projecte itinerant

La mostra s’ha exposat al Museu d’Història de Barcelona i es podrà veure l’Hospital Clínic fins a final de mes, això sí, només poden accedir al recinte els pacients i el personal sanitari. A partir del mes de febrer es podrà veure a l’Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau. Al voltant del projecte “Dos anys, moltes vides” també s’organitzen diverses activitats com ara tallers, taules rodones, conferències i recitals.