Les portes del Manga Barcelona 2021 han obert aquest divendres al matí després de dos anys. El recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona acull durant quatre dies, des del 29 d’octubre i fins a l’1 de novembre, totes les novetats dels còmics tradicionals japonesos i centenars d’activitats i exposicions. L’horari del saló serà de 9 a 20 h.

L’organització valorarà si ven més entrades

Tot i que les entrades es van exhaurir ràpidament, l’organització no descarta posar-ne més a la venda un cop comenci la mostra. Ficomic, l’organitzador del saló, ha explicat que tot i que les fires poden funcionar amb un aforament del 100 %, han preferit ser conservadors i treballar amb un aforament menor per seguretat. Un cop el saló estigui en marxa, l’organització valorarà si pot alliberar més entrades. En tot cas, es posarien a la venda a partir de divendres a través del web del saló.

Com arribar a la Fira de Barcelona?

Per arribar al Saló del Manga, situat a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, en transport públic, la millor opció és agafar l’L1 o l’L3 de metro i baixar a la plaça d’Espanya. També es pot optar per les línies d’autobús D20, H12, V7, 9, 13, 27, 37, 50, 65, 79, 91, 109, 150 i 165 o per les línies de ferrocarril S8, S33, R6, R5 i S4.

La Casa Seat, segon escenari del Saló del Manga

Per primera vegada el Saló del Manga té dues ubicacions: la Fira de Barcelona i la Casa Seat, al passeig de Gràcia. Aquest segon punt és l’escenari de diverses activitats complementàries. Per exemple, aquest divendres hi ha la trobada entre editors i autors dels Premis Manga Barcelona, que conversaran amb els fans del manga sobre les obres guanyadores del concurs. Dissabte, 30, Carles Dalmau i Laia López, els creadors dels dos últims cartells del saló, també conversaran amb els seus seguidors. A banda, els assistents també podran connectar en “streaming” amb estrelles japoneses del manga com ara Waka Hirako o Marco Kohinata. L’espai també compta amb activitats com concursos, tallers, concerts, coreografies i exposicions de roba, llibres o objectes.