Saló Manga barcelona 2021

(ACN/Redacció) El saló Manga Barcelona ha exhaurit totes les entrades per als quatre dies de l’esdeveniment en menys de 12 hores, segons ha avançat ‘El Periódico’ i han confirmat a l’ACN fonts de Ficomic, els organitzadors de la mostra. La fira es farà del 29 d’octubre a l’1 de novembre al recinte firal de Montjuïc.

Explica l’organització que l’allau de demanda per assistir al festival és precisament per la tornada a la presencialitat després de les afectacions per la pandèmia de la covid-19, que van obligar a alterar l’edició del 2020, amb un format virtual. L’any 2019, l’últim que va ser presencial, el saló Manga Barcelona va registrar 152.000 visitants. En aquesta edició hi haurà un pavelló menys, perquè es va dissenyar quan encara hi havia restriccions d’aforaments.

salo manga 2021

El web de venda es va col·lapsar per l’allau de demanda

La venda d’entrades va començar dilluns a les quatre de la tarda (després de quatre hores de venda exclusiva per als membres de Comunitat Manga Barcelona) i a la una de la matinada ja no en quedaven. El web va arribar a col·lapsar-se, amb puntes de venda de 1.500 entrades per minut i més de 15.000 persones intentant comprar-ne alhora.

Potser s’alliberen entrades

Aquests incidents van provocar algunes duplicacions de peticions d’entrades, de manera que és possible que algun comprador n’hagi adquirit el doble de les demanades. Les incidències s’aniran resolent, segons diuen els organitzadors, i no es descarta que hi pugui haver entrades alliberades.

Dilluns, 25 d’octubre, els responsables del saló Manga Barcelona detallaran la programació i els convidats.