Salo Manga Barcelona 2021

Arriba el Saló del Manga 2021 a Barcelona, la cita més esperada per als amants del manga comença aquest divendres, 29 d’octubre, al recinte Fira de Barcelona. Al llarg de quatre dies —fins a l’1 de novembre— podràs conèixer totes les novetats dels còmics tradicionals japonesos i gaudir de tallers, exposicions i concursos. A continuació fem un recull de tot el que has de saber sobre entrades, horaris i novetats del Saló del Manga 2021.


Què vols saber?


On puc comprar entrades per al saló Manga Barcelona 2021?

Les entrades per al saló Manga Barcelona 2021 estan exhaurides des de fa dies. Aquesta és la segona vegada que s’esgoten, però l’organització no descarta posar-ne a la venda més un cop comenci el certamen i sempre que es pugui respectar la distància interpersonal entre els assistents que marquen les restriccions per la covid. Recorda que les entrades es venen a través del web del saló.

Assistents Salo Manga Barcelona
Assistents disfressats en una edició anterior del saló Manga Barcelona

On es fa el Saló del Manga 2021?

El Saló del Manga es farà al recinte Fira de Barcelona, situat a l’avinguda de la Reina Maria Cristina. Per arribar-hi hauràs d’agafar l’L1 o L3 de metro i baixar a la plaça d’Espanya. També pots optar per les línies d’autobús D20, H12, V7, 9, 13, 27, 37, 50, 65, 79, 91, 109, 150 i 165 o per les línies de ferrocarril S8, S33, R6, R5 i S4.

Horari del Manga Barcelona 2021

Enguany la cita amb el Manga Barcelona, dedicat als tradicionals còmics japonesos, serà del 29 d’octubre a l’1 de novembre. L’horari del Saló del Manga serà de 9 a 20 h.

Salo Manga Barcelona
Exposició de llibres en una edició anterior del saló Manga Barcelona

Quines són les novetats del saló Manga Barcelona?

Una de les novetats del saló Manga Barcelona 2021 és que per primera vegada sortirà de la Fira de Barcelona. La Casa Seat, al passeig de Gràcia, serà el punt de trobada entre editors i autors dels Premis Manga Barcelona, que conversaran amb els fans del manga sobre les obres guanyadores del concurs divendres, 29 d’octubre. L’endemà, dissabte 30, serà el torn de Carles Dalmau i Laia López. Els creadors dels dos últims cartells del saló també conversaran amb els seus seguidors.

Els assistents també podran gaudir de connexions en “streaming” amb estrelles japoneses del manga com ara Hirako Waka o Kohinata Marco, concursos, tallers, concerts, coreografies i exposicions de roba, llibres o objectes.