ROGER PERA, actor: "Fa uns tres anys a Catalunya Ràdio, als Matins, vam fer una enquesta i vam preguntar quin espectacle els hi agradaria tornar a veure a Barcelona, als oients. El primer de tots va sortir 'Germans de sang', el segon 'Pel davant i pel darrere' i el tercer 'El temps i els Conway', que per cert, el pare va dir "Roger, no pot ser: la extraña pareja no hi és? Això no pot ser"

El director de l’obra, Ricard Reguant, assegura que no volia representar exactament el mateix musical que fa 20 anys al Teatre Condal: “Crec que en aquest teatre més petit l’obra arribarà amb més força als espectadors“. De fet es tracta d’una adaptació més minimalista perquè hi ha poc decorat, només nou actors en lloc de 14, i un únic piano. La història està adequada a l’actualitat amb referències sobre la crisi econòmica. La peça musical explica com dos bessons separats en néixer es fan amics de petits i es van trobant al llarg dels anys, fins que un dia esclata la tragèdia que trencarà aquests lligams.

Els protagonistes de fa 20 anys tornen a l’escenari

Roger Pera i Sergi Zamora es retroben per interpretar els bessons d’aquest espectacle. Tots dos han explicat que “és com si no hagués passat el temps” i han afegit que no els ha costat gens tornar a aprendre’s el guió d’aquesta obra.