Cases Singulars

continua apostant per la descoberta d’edificis emblemàtics poc o mai visitats. La Casa Lleó i Morera era una assignatura pendent, ja que la ubicació privilegiada i els tresors que hi amaga la feien molt desitjable. Finalment, Núñez i Navarro ha permès que s’obri al públic en general, encara que amb visites reduïdes (en grups de 25 persones com a màxim) de dilluns a dissabte, en només tres idiomes (català, castellà i anglès) i amb Internet com a única opció per adquirir les entrades (al web www.casalleomorera.com).

S’oferiran recorreguts de 50 minuts acompanyats d’un guia especialitzat en art i història, que narrarà la vida dels Lleó i Morera i la història de la finca, si bé se centrarà sobretot en la intervenció de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner a partir d’un edifici ja preexistent. La visita permetrà recórrer les estances del pis principal, amb elements decoratius com mosaics, ceràmiques, vitralls i enteixinats que deixaran amb la boca oberta.

L’entrada individual costarà 15 €, però fins al 31 de gener hi haurà una promoció i es podrà adquirir a 13,50 €, el mateix preu que tindrà la resta de l’any per als menors de 25 anys i els majors de 65. Un adult i un menor de 12 anys podran accedir-hi per 15 € (13,50 € fins a finals de mes).