El Parc d’Atraccions del Tibidabo estrenarà la temporada aquest dissabte, 4 de març. Una de les novetats destacades serà que la muntanya russa incorporarà una experiència immersiva per celebrar el 15è aniversari. Els usuaris podran pujar a l’atracció amb unes ulleres de realitat virtual que els farà viure un recorregut immersiu que anirà des de l’espai fins al fons marí.

Això serà a partir de l’abril. “És una aposta clara per la tecnologia”, ha afirmat Rosa Ortiz, directora general del parc durant la presentació de la nova temporada del parc, en què també s’ha anunciat que es congelen les tarifes. L’objectiu d’aquesta temporada és superar els 665.000 visitants i els 21.500 socis.

Una altra novetat arribarà a l’estiu, quan s’estrenarà l’experiència immersiva dins de l’històric Edifici Cel. Es farà una visita per aquest espai amb unes ulleres de realitat virtual.

Renovació dels miradors

En paral·lel, el mirador, el mirador cobert i la zona dels autos de xoc s’estan reformant. Segons Ortiz, es faran treballs d’impermeabilització i renovació d’estructures. Està previst que les obres acabin al maig. Alhora es renovarà l’edifici que acull el restaurant La Masia, que es va inaugurar el 1901. Se’n reforçarà l’estructura i es renovarà la imatge del restaurant. Els treballs acabaran a l’estiu.

S’estrena una pastisseria Escribà al parc

Les propostes del pastisser Cristian Escribà aterraran al parc a partir del 4 de març. La pastisseria se situarà a sota de l’avió i “serà màgica”, ha afirmat Ortiz. “En aquest espai es podrà gaudir del dolç i d’un espai molt bonic”, ha detallat.

A banda, tornaran a programar-se els espectacles de Geronimo Stilton, Laser Show i el Marionetarium, que presentarà l’espectacle itinerant ‘Pallassos de fusta’.