‘Oh My Goig!’, 3a temporada

En la 3a temporada, ‘Oh My Goig!’ , el format juvenil de betevé, produïda per aquesta casa i la productora audiovisual Camille Zonca, aposta per la ficció, amb més ritme, més queer, més diversitat, més festa i més drama, tot mantenint la mirada del programa sobre les relacions afectivosexuals dels joves. Els masclismes quotidians, el ciberassetjament, el “bodyshaming”, la virginitat… però també el racisme, la precarietat laboral i la recerca d’habitatge; són algunes de les problemàtiques que viuran les protagonistes i els nous personatges de la sèrie.

Cada episodi es complementa amb el debat del Comitè de Joves Assessores, un grup divers de nois i noies que ha participat en la creació dels guions, aportant-hi les seves opinions i vivències personals. Oh My Goig!’ és un format per a joves i fet amb joves, ideat per crear referents positius a través de la ficció.

Horaris d’estrena

  • 12 d’abril: estrena a YouTube a les 14.30 h
  • 13 d’abril: estrena a la TDT a les 22.15 h

La preestrena

També s’ha fet una posada de llarg de la sèrie al campus del Poblenou de la Pompeu Fabra. Aquí s’han deixat veure alguns actors de la sèrie, la seva directora l’Aïda Torrent i el director de betevé, Sergi Vicente. Tots han destacat el valor pedagògic innegable que té ‘Oh my goig’ i el pes que ha guanyat la ficció aquesta temporada.