Els inicis de David Pastor 

David Pastor va començar a tocar la trompeta a la banda del seu poble fins que als 13 anys va descobrir el jazz i ja no s’ha separat del gènere. “Era una música que permetia crear música in situ”. El 2002 llença el seu debut discogràfic, “Introducing David Pastor”, i, a partir d’aquí, “Stringworks” i “Nu- Roots”, que curiosament va començar sent un projecte per a un disc i ha acabat sent una banda, amb la qual fa 10 anys que toca.

El disc “Film sessions”

L’últim àlbum que ha publicat amb Nu-Roots és “Film sessions'”, que ofereix un recorregut íntim per bandes sonores de pel·lícules i musicals que formen part de la memòria col·lectiva de diferents generacions. En aquest projecte, Pastor explora la sonoritat de la música de cinema amb una formació a quartet que es completa amb el pianista Francesc Capella, el contrabaixista Tom Warburton i el baterista Anton Jarl. El repertori es converteix així en una projecció auditiva que reuneix títols emblemàtics com ‘Chinatown’, ‘Esmorzar amb diamants’, ‘Febre del dissabte nit’ o fins i tot ‘Toy story’.

Projectes futurs

“Jo vinc dels dos mons, del clàssic i del jazz, i sempre he pensat que aquestes dues músiques s’han de trobar”. David Pastor està preparant un projecte per a quartet de jazz i orquestra simfònica, un viatge musical amb narrador inclòs que explicarà la història del jazz a través de la trompeta.