Susanna Barranco i Mariana Micheletti van sopar un dia al restaurant dels bessons Torres i van pensar que el procés de cuinar no està tan allunyat del de la creació teatral. SUSANNA BARRANCO i MARIANA MICHELETTI, creadores i intèrprets "Un plat, per exemple dels germans Torres, veus la combinació dels colors, l'harmonia que té, la disposició en l'espai del plat, i això és molt semblant a quan crees una obra de teatre, no... penses en el ritme que té una escena, un espai que ha d'ocupar, amb la tessitura que vols dir aquest text..." El fet que un dels cuiners sigui parella de Mariana Micheletti va facilitar les coses. Aprofitant que els dilluns el restaurant no funciona, les actrius hi han muntat un espectacle partint de la inspiració que els van produir els plats dels Torres. 'Amb el cor a la boca' enfilen diversos textos d'autors de la literatura universal que parlen sobre cuina o sobre l'acte de menjar, de Lorca a Neruda passant per Rodoreda o Martí i Pol. SUSANNA BARRANCO i MARIANA MICHELETTI, creadores i intèrprets "L'haver seleccionat uns textos que ens narren una al·legoria de la preparació d'un menjar, determina la nostra pròpia peça." Als dos cuiners i les dues actrius s'hi han sumat també dos fotògrafs. Sergio Coimbra ha fotografiat els plats i Francesc Guillamet ha fet una exposició sobre el procés de creació teatral. Tot plegat es pot degustar al Dos Cielos tots els dilluns del mes de juny, menys el de la revetlla de St. Joan. El pagament funciona pel sistema de taquilla inversa...

Els germans Sergio i Javier Torres, del restaurant Dos Cielos, s’han implicat en un projecte que va més enllà de la gastronomia. L’establiment, a l’hotel Meliá Barcelona Sky, es converteix tots els dilluns del mes de juny en una sala de teatre de petit format, on les actrius Susanna Barranco i Mariana Micheletti reflexionen sobre l’art de la cuina i l’acte de menjar a la peça ‘Amb el cor a la boca’.