Els barcelonins que es registrin a Gaudir+BCN podran retirar una entrada gratuïta per visitar el Castell de Montjuïc sempre que ho vulguin. D’aquesta manera, s’ha trobat una via perquè els ciutadans puguin accedir al recinte lliurement. El Castell de Montjuïc va començar a cobrar entrada el 3 de març passat, un canvi que es va anunciar amb pocs dies d’antel·lació.

Poques setmanes després, el govern municipal va flexibilitzar la mesura i va anunciar que els barcelonins es podrien estalviar els cinc euros que costa l’entrada general al recinte a través del registre cultural Gaudir+BCN. Els ciutadans inscrits podran retirar una entrada gratuïta per visitar el Castell de Montjuïc sempre que ho vulguin i sense fer reserva prèvia. Aquesta és la solució a què es va arribar perquè el recinte monumental del Parc Güell continuï sent accessible als barcelonins.

Qualsevol ciutadà de Barcelona es pot inscriure graatuïtament a Gaudir+BCN. El tràmit es pot fer a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de la plaça de Sant Miquel de Barcelona o bé a les oficines dels districte de Gràcia i Horta. Es pot demanar hora a través del telèfon 010 o al web www.bcn.cat/tramits.