El bon temps ha acompanyat la celebració de la festa Fem Paral·lel, una iniciativa lúdica que pretén reivindicar la importància d'aquest carrer històric de Barcelona i unir els diferents barris que hi desemboquen. Els teatres també se sumen a la festa i ofereixen un 50% de descompte en les entrades per a avui. Fins a les 12 h de la nit el carrer presentarà actuacions musicals, petits concursos sobre el Paral·lel i mostres de les 63 entitats que hi participen. Aquesta cinquena edició del Fem Paral·lel ha coincidit amb les obres de remodelació de l'avinguda, unes obres que ha obligat a desplaçar la festa fins al carrer Nou de la Rambla.

La gent que s’hi apropi durant tot el dia podrà gaudir dels dos escenaris, amb actuacions musicals i teatrals, i de les carpes, on es fan tallers i concursos amb el Paral·lel com a protagonista. L’any passat, unes 110.000 persones es van apropar a l’avinguda per celebrar la diada. Els organitzadors esperen que aquest any en siguin encara més.

Els teatres del Paral·lel també s’han apuntat a aquesta festa oferint un descompte del 50% a les entrades que s’adquireixin durant el dia d’avui. Les obres han impedit, però, que s’hi fessin les jornades de portes obertes, tal com es feia en anys anteriors.