JORDI VENTURA, organització Piknic Electronik "Sobretot ha estat la separació dels dos espais, la part d'adults i de música, de la part familiar de nens aqui a baix. I una mica amb la idea que està creixent una mica, a nivell de participació i de gent intentar que tothom estigui més còmode. CARLA MARTÍ "Es una buena idea hacerlo un domingo sabiendo que mañana vamos a trabajar y sales de aquí super relajado."

A mitja tarda ja eren 3.500 persones les que no s’han volgut perdre el primer diumenge de Piknic Electronik. El recinte continua sent el mateix d’altres anys, els Jardins de Joan Brossa, però ara es dedica molt més espai per als jocs de nens i zona infantil. Els assistents poden portar la pròpia beguda i menjar, ja que el festival disposa de taules de pícnic. Tot i així, per a aquells més mandrosos a l’hora de fer la carmanyola també hi ha paradetes per comprar menjar i beguda i d’altres en què es ven roba i complements.

La zona de concerts està situada a la part més alta dels jardins, on hi ha l’escenari principal. Els encarregats de posar la música i inaugurar el primer Piknic Electronik han estat Skream, Dense & Pika, Artwork, Krystal Klear y William Dafoe.

Enguany el festival ha ofert la possibilitat de comprar l’abonament de temporada per 75 euros. L’entrada general d’un dia val 13 euros i els menors de 12 anys la tenen de franc. El festival es farà cada diumenge de 13 h a 22 h fins al 14 de setembre.