(ACN) Stay Homas han publicat aquest divendres la cançó ‘The only one’ (Halley Records), el darrer avançament del que serà el seu segon disc “Homas”. El tema és una cançó acústica en què predominen les veus dels components del grup. ‘The only one’ parla d’aquella persona que, amb una sola mirada, ens fa sentir especials i, alhora, aconsegueix fer-nos esborrar tots els dubtes i les pors, destaca el segell. El clip és obra de Marta Mas, fotògrafa de capçalera dels Stay Homas, amb la qual ja han firmat clips anteriorment. El videoclip de ‘The only one’ es va rodar a Barcelona a tres ubicacions diferents, una per cada integrant del grup.

El disc es publicarà el 5 de maig

La cançó ha estat produïda per Arnau Figueres, el productor habitual de la banda, amb qui han treballat la majoria de cançons del disc. Com ja es va anunciar, ‘Homas’, el segon disc dels Stay Homas es publicarà el 5 de maig i contindrà 14 cançons, una de les quals gravada amb The Tyets, que només es troba a la versió física.

Per altra banda, el dia de Sant Jordi, Stay Homas instal·laran espai a la botiga gracienca Disco100, on hi començaran a vendre el seu nou disc.