Stay Homas
Foto: Marta Mas/ Stay Homas

(ACN) El segon disc d’estudi dels barcelonins Stay Homas ja té nom i data de sortida. S’anomenarà ‘Homas’ i veurà la llum el proper 5 de maig amb el segell Cukileo Records (Halley Records). L’anunci s’ha fet aquest divendres, acompanyat del llançament del segon senzill de l’àlbum, la cançó ‘Ese beso’, que se suma a ‘La noria’, estrenada al febrer. Justament aquest divendres, Rosalía i Rauw Alejandro també han publicat els tres temes que anunciaven des de fa setmanes, ‘Beso’, ‘Vampiros’ i ‘Promesa’.

La nova cançó, acompanyada també de videoclip, parla dels petons inesperats i tot allò que poden generar. El productor del tema és Joan Borràs, amb qui Stay Homas ja havia col·laborat a ‘The bright side’ i ‘Let it out’. Les primeres dates de presentació del disc són el Ciclo Jaguar a Madrid, el Canet Rock a Canet i a Mallorca, el Festival Cruïlla i El Tingladu a Vilanova i la Geltrú, entre d’altres.

El grup barceloní format per Klaus Stroink, Guillem Boltó i Rai Benet va néixer durant el confinament per la covid, quan van començar a publicar a les xarxes una cançó cada dia sobre el coronavirus des del terrat de casa seva.