Sopa de Cabra

(ACN) Sopa de Cabra estrenarà el desè disc d’estudi amb un concert que tindrà lloc al Poble Espanyol de Barcelona, el 14 de març del 2020. El concert es farà dins del marc del festival Cruïlla de Primavera. Les entrades es posaran a la venda el 3 d’octubre a partir de les 9 h.

El disc anterior, ‘Cercles’, publicat el 2015, va portar Sopa de Cabra a fer una gira de dos anys i a esdevenir, segons afirmen des del grup, a ser el conjunt més taquiller que canta en català.

Gerard Quintana ha subratllat que Sopa de Cabra és un grup “que s’ha alimentat de reptes” des del començament i ha reflexionat que això ha fet que poguessin fer pinya “cinc persones tan peculiars i diferents” com les que integren el grup. “Els reptes ens uneixen. Encara pensem que podem fer la nostra millor cançó, no està tot dit”, ha afirmat.

L’obsessió de la banda: “Cuidar molt el directe”

També ha explicat que després d’una trajectòria de prop de 35 anys, la filosofia del grup se centra a “cuidar molt el directe”, amb l’objectiu que la “connexió” entre el grup i el públic “pugui ser tan acurada com sigui possible”.

Finalment, Quintana s’ha mostrat impacient perquè arribi la data de presentació del disc al concert del Poble Espanyol. “No sé si resistirem aquests mesos fins a la presentació per mostrar un disc que segurament serà un punt d’inflexió en la trajectòria de Sopa de Cabra”, ha assegurat.

L’any 2011, Sopa de Cabra va oferir un concert històric al Palau Sant Jordi que va representar el retorn de la banda als escenaris després de 10 anys.