Disciplines acrobàtiques, erotisme i sensualitat és la recepta d”Air Otic, sexy and sensual circus style show’, un espectacle gai representat per la companyia internacional Les Farfadais i que arriba a Barcelona coincidint amb el Circuit Festival, el multitudinari esdeveniment del col·lectiu LGTBI.

Van començar en espectacles de creuers marítims fins que la companyia es va fixar en ells. Ara, interpreten ‘Air Otic’ al Teatre Victòria fins al 19 d’agost. 

A través de la coreografia, Emiliano Simeone ha intentat transmetre l’erotisme representant “escenes que vivim, fins i tot sexuals”, afegeix el coreògraf. També reconeix que el bon ambient entre els membres de la companyia ajuda a crear un bon clímax en la representació. 

La veu i la reivindicació

Una nova incorporació a l’equip és Khaoula Bouchkni, La Diva. Treballa amb la companyia des de fa poc menys d’un any i posa veu a l’espectacle. També se suma a la reivindicació del col·lectiu: ”Cal reivindicar la llibertat d’expressió i l’amor”, conclou.

De fet, la companyia i el Teatre Victòria han volgut fer coincidir la representació amb el Circuit Festival, un dels esdeveniment del col·lectiu LGTBI més notori del món.