La cantant argentina Nathy Peluso ha donat el tret de sortida al Sónar de Nit d’aquest dijous amb una actuació a l’escenari SonarClub del recinte firal de Gran Via. La mescla de pop llatinoamericà i música urbana de Peluso arriba al Sónar dos anys després de publicar el seu segon àlbum, “Calambre” i un després que llancés la popular cançó ‘Ateo’ al costat de C. Tangana, qui també oferirà un concert al Sónar. Entre les seves cançons més populars hi ha la versió de ‘Vivir así es morir de amor’; ‘Gato malo’, amb Karol G. ,‘Buenos Aires’ o ‘Delito’. La cantant tornarà a actuar aquest divendres a l’escenari SonarPub del Sónar de Nit.

Com ha destacat el Sónar, la cancel·lació de la gira mundial al 2020 semblava que suposaria un obstacle per a ella, però “l’any 2021 va demostrar que ‘La Nathy’ tracta els obstacles de la seva carrera com si res”. El festival recorda que aquest any ha estat nominada als Grammy i que s’ha situat per primera vegada als primers llocs de les llistes d’èxits espanyoles gràcies a ‘Ateo’.

El Sónar ha engegat aquest dijous amb molta calor i amb la novetat de la reorientació del Sónar+D amb nous espais que hibrida amb la part més lúdica i festiva.