record assistencia Palau Sant Jordi

El concert de C. Tangana ha suposat una fita històrica per al Palau Sant Jordi, que ha batut rècord de públic amb l’assistència de 18.360 persones. L’equipament pràcticament va arribar a la capacitat màxima d’aforament, xifrada en 18.500 espectadors. El Palau Sant Jordi es consolida així com el recinte tancat més gran de l’estat espanyol.

Actuacions per ampliar l’aforament del Palau Sant Jordi

L’aforament de la pista del Palau Sant Jordi ha crescut fins a les 18.500 persones gràcies a l’ampliació de les sortides d’emergència. Aquesta és una de les intervencions que ha fet B:SM en els darrers dos anys. Amb un pressupost d’1,4 milions d’euros, també s’han renovat la tribuna de premsa, el sistema d’il·luminació exterior i la coberta del pati interior del Sant Jordi Club, entre d’altres.

Les entrades per al concert de C. Tangana, exhaurides en 24 hores

Les entrades per al concert de C. Tangana a Barcelona es van esgotar en menys de 24 hores. L’artista havia d’actuar el 19 de febrer, però la sisena onada va obligar a posposar l’actuació. El xou forma part de la gira Sin Cantar ni Afinar, en la qual l’artista presenta el seu darrer àlbum, ‘El madrileño’, amb parada a sis ciutats espanyoles i diversos països de l’Amèrica Llatina.

Un centenar d’esdeveniments al Palau Sant Jordi

El 2022 es l’any de la recuperació per a l’Anella Olímpica, després de dos anys pràcticament sense activitat per la pandèmia. Enguany, tornarà a ser l’escenari dels grans esdeveniments de la ciutat. Acollirà més d’un centenar d’actes de tot tipus: musicals, esportius, familiars… Entre les propostes programades al Palau Sant Jordi destaquen les gires de Rosalía, Dua Lipa, Alicia Keys, Serrat, Sopa de Cabra o Antonio Orozco.