barcelona beach festival 2022

El Barcelona Beach Festival 2022 s’ha quedat sense llicència quan falten poc més de 24 hores per a l’inici dels concerts. L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs ha denegat el permís al festival per poder-se celebrar perquè falta “documentació imprescindible” per atorgar la llicència. Així ho ha comunicat el consistori d’aquest municipi en un comunicat.

Un dels documents que no han presentat els organitzadors del BBF, segons l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, és l’informe preceptiu i vinculant de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments de la Generalitat de Catalunya. D’acord amb el consistori, Live Nation, empresa promotora del Barcelona Beach Festival, va presentar la documentació necessària per tenir aquest informe de la Generalitat fora de termini, més tard del 10 de juny.

La decisió es pren per “garantir la seguretat”

Malgrat tot, el consistori de Sant Adrià de Besòs explica que va fer la petició a l’executiu català, que finalment l’ha acabat denegant. L’ajuntament justifica la denegació de la llicència per “complir amb la normativa i garantir la seguretat”.

Estava previst que el Barcelona Beach Festival se celebrés aquest dissabte, 2 de juliol, a la platja del Fòrum i al Parc de la Pau de Sant Adrià.

Fins a 500 € per anar al Barcelona Beach Festival

Ara caldrà veure quina és la resposta dels organitzadors del festival. Fins ara, els assistents han hagut de pagar preus d’entre 84 (l’entrada general) i 567 euros en el cas de la més cara (VIP Experience).

Tres hores abans: T’esperem a la porta!”

Pels volts de les 12 h, només tres hores abans de la comunicació de Sant Adrià de Besòs, els organitzadors del Barcelona Beach Festival han fet un tuit en què anunciaven la recollida de polseres prèvia al festival. “T’esperem a la porta del recinte. Vine a dir-nos ‘hola’ i te l’emportes posada“, deien en la publicació.