Aquest dissabte és el dia de més afluència fins al moment del Saló del Manga Barcelona del 25è aniversari. Aquesta cita ha congregat en el seu tercer dia milers visitants que han pogut viure la cultura del Japó de ben a prop. Un dels grups de pop japonès més coneguts al país nipó, AKB48, ha estat un dels protagonistes aquests dies al Saló.

El que tampoc ha faltat, a banda de la música, ha estat el cosplay, és a dir, el fet de disfressar-se d’un personatge de manga, anime o videojoc i interpretar les accions dels ídols de ficció. S’hi han vist persones representant l’anime de My Hero Academia i d’altres imitant els moviments de Songoku.

L’organització espera rebre uns 150.000 visitants

Des de Ficomic s’espera rebre uns 150.000 visitants, unes xifres similars a les de l’any passat.

D’entre les activitats i tallers del Saló, hi destaca  ‘Bola de Drac World Adventure’, on es pot jugar al videojoc que dona vida a Bola de Drac. També hi ha qui ha aprofitat per comprar cromos amb cares de personatges de còmics japonesos.

La gastronomia també té cabuda en aquest esdeveniment. Per exemple,  hi ha hagut cues per poder-se beure el típic “bubble tea” propi del Japó o els dolços fets de pasta d’arròs i generalment té verd, els mochis.