Els Castellers de Sants han culminat una bona jornada a la diada de Tots Sants a Vilafranca del Penedès. El borinots surten reforçats de moral després de descarregar un 5d8, un 4d9f i un 3d9f. així doncs, els de la camisa color gris brut han signat la primera tripleta màgica de l’any amb dues estrenes, el 5d8 i el 3d9f.

Amb aquesta tripleta, els Castellers de Sants agafen ànims per encarar les dues últimes diades de la temporada. Des de la diada de la colla, els borinots recullen els fruits de la feina de formiga que han fet al llarg de l’any. Els nous caps de colla, Pol Batlló i Ariadna Vázquez, han reconegut en alguna ocasió que aquesta temporada era moment de fer “feina de fons d’armari” i de renovació de peces.

La diada d’avui ha estat a quatre bandes, amb els Castellers de Vilafranca, els Castellers de Sants, els Capgrossos de Mataró i els Xiquets de Tarragona.

Primer 10 de la temporada dels Verds

Els castellers de Vilafranca han complert per Tots Sants, s’han viscut moments d’eufòria a la plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès després que els Verds hagin descarregat el primer castell de 10 de tota la temporada castellera, el 3 de 10 amb folre i manilles. Era l’objectiu de la colla i ho han aconseguit en l’última ronda després d’un intent desmuntat en la primera. La colla amfitriona també ha aconseguit coronar un 4 de 9 sense folre, un castell de màxima dificultat, i una torre de 9 amb folre i manilles.

Els de Mataró signen la seva millor actuació

Els Capgrossos de Mataró han signat la seva millor actuació de la temporada. Els mataronins han descarregat el  4d9f, el 3d9f i el 4d8a. En la ronda de pilars, els capgrossos han coronat el pd8fm però finalment l’espadat s’ha trencat. L’últim cop que el van portar a plaça va ser també en la diada de Tots Sants, del 2018. I en aquella ocasió, també els va quedar en carregat.

Els Xiquets de Tarragona descarreguen el primer 2d8f

Els Xiquets de Tarragona han descarregat el primer 2d8f de la temporada, també han descarregat el 4d8 i el 3d8, signant així la tripleta de vuit.