Neix Au!Records, un subsegell de la discogràfica independent Hidden Track Records, que agrupa 14 segells de tot l’estat. La Sala Vol ha acollit la festa de presentació amb actuacions dels quatre artistes que, de moment, pertanyen a Au! Records: Jordi Serradell, Karabash, Johnny B.Zero i Caseta.

Hidden Track Records, una aliança de 14 petits segells (com Aiguamolls Records, Marlee Records o El Mamut Traçut, per citar-ne alguns), ha creat Au!Records per agrupar quatre propostes musicals amb certa afinitat d’estil. La plataforma va néixer per assessorar els segells associats en els processos d’edició discogràfica, de la fabricació a la distribució, passant per la promoció.

Pels membres de Karabash, que tenien un disc previ auto-editat, formar part d’Au!Records és un pas endavant. “Quan ens auto-editàvem anàvem al nostre ritme i una mica a la babalà. Ara es concreta el número de discos que hem de fer, quan i com fer promoció, etc. Això és més seriós”, comenta el guitarrista Guillermo Rodríguez.