La Sala Aquarella, annexa a l’Hotel Sunotel Central, ofereix des de fa anys sopars amb espectacle, tipus cabaret. A partir d’ara serà també un teatre per a un centenar d’espectadors. La productora Anexa exhibirà muntatges d’èxit com ‘Vida de peix… sense espines!’ o ‘Monólogos de la vagina’.

“És una sala acollidora i amb un escenari i una tècnica que ja voldrien moltes sales de petit format. Però no és per fer provatures ni experiments. Aquí durem espectacles  consolidats, alguns ja estrenats amb èxit i d’altres cancel·lats per culpa de la covid-19″, explica Toni Albadalejo, “ànima màter”, des de fa més de 30 anys, de la productora Anexa (gestora del Poliorama). El productor no amaga la vocació comercial de la sala, molt comprensible també, en un context advers, que ha vist desparèixer sales com el Capitol. “La meva intenció, però, no és programar monologuistes“, rebla Albadalejo.

Aquarella music-hall

Toni Albadalejo és company de viatge de Gabriela Maffei, directora, des de fa set anys, d’Aquarella. Ella seguirà programant un espectacle de music-hall, cada dissabte a la nit, a més de posar a disposició per a festes privades i d’empreses la sala, com ha estat la tònica dels darrers anys. “Hem fet 10 produccions de music-hall, amb vestuari propi i ballarins professionals, que venen a veure un públic eminentment local. Però funciona sobretot els dissabtes. Per això ens ha semblat una bona idea, i més en el context actual, establir aliances amb Anexa per oferir propostes diferents”, comenta Maffei.

El 9 d’octubre s’enceta aquesta nova etapa de la sala amb ‘Vida de peix… sense espines!’, comèdia d’estrena amb Mercè Comas i Rosa Andreu. Seguiran, al novembre, ‘Monólogos de la vagina’, i, més endavant ‘Els homes són de Mart i les dones de Venus’, que farà vuitena temporada. Un espectacle de màgia amb el mag Marín i la proposta de cabaret de l’Aquarella configuren la programació.