Els intèrprets Clara Segura i Bruno Oro són vells coneguts del públic català, i encara són més vells amics entre ells. Junts, ara reposen al Teatre Romea l’espectacle ‘Cobertura’, que es va poder veure amb molt d’èxit la temporada passada malgrat que van haver de cancel·lar algunes funcions per la pandèmia.

 

Al Romea sense cobertura

La Roxana és una actriu d’èxit gràcies, en part, a l’oportunitat que li va brindar el Guillermo, un cineasta. El problema és que el Guillermo, que va guanyar un Oscar amb la seva primera, i única, pel·lícula, després d’una mala experiència a Hollywood s’ha esfondrat moralment i laboralment. A sobre, director i actriu van ser parella en el passat, i ara han de tornar a coincidir en la reestrena del film que els va unir. Aquest és el punt de partida de ‘Cobertura‘, una sàtira sobre les relacions sentimentals, la dependència de la tecnologia, el cinema i la fama, amb què Clara Segura i Bruno Oro han tornat als teatres. El duet manté part del repertori d’escenes i personatges humorístics de la seva carrera conjunta, però en aquesta ocasió les han lligat amb una història escrita per Bruno Oro i Alejo Levis. Clara Segura, a més, debuta en la direcció d’aquest espectacle que va arrencar riallades i aplaudiments la temporada passada al Romea. La mena de reaccions que, aquests dies de coronavirus, ens fan més falta. ‘Cobertura’ és una invitació a relaxar-nos i acompanyar els seus protagonistes en una funció esbojarrada on res surt com semblava.

Clara Segura i Bruno Oro, societat il·limitada

El dia que la Clara Segura i el Bruno Oro es van conèixer, no van caldre ni cinc minuts perquè saltés l’espurna. Des d’aquell any 2000, el gust per la comèdia i les ganes de passar-s’ho bé els ha unit als teatres i als platós durant 20 anys. I així, tots dos ens han fet riure amb espectacles com ‘Nena, maca, per favor, els postres’, ‘No et moguis’ o ‘La rosa tatuada’, o amb la sèrie ‘Vinagre’. Però entre les caixeres de supermercat, els monitors hiperventilats, les maldestres de manual o la burgesia empordanesa, el Bruno i la Clara han tingut temps de desenvolupar carreres per separat, que els han portat a sobreviure a ‘Incendis’ dramàtics, fer política institucional, viure a Mossbank Road o homenatjar Frank Sinatra des de la passió per la música. I ara, junts de nou, tornen als escenaris per buscar una mica de ‘Cobertura’, i avui els hem convidat a l”Àrtic’, on farem tot el possible per curar-los la nomofòbia.