L'acció s'ubica en un poblet idíl·lic on dos pianistes reconeguts que fa més de 20 anys que toquen a quatre mans preparen la seva propera gira pel Japó. RICARD BORRÀS, actor "Aquest lloc es diu Schelern, que nosaltres utilitzem a l'obra. Està situat al tirol italià i és el lloc on asajava Rostropóvitx." PEP FERRER, actor "I aquí es quan comença a esclatar tota la història que porten des de fa 25 anys. És com una crítica a l'amistat o la parella o el matrimoni. Quan hi ha dues persones que es coneixen tant hi ha un moment que comencen a saltar espurnes i aquí comencen a saltar espurnes." Aquesta comèdia del dramaturg francès Gérald Sibleyras l'ha adaptat i dirigit Paco Mir. Sobre l'escenari Pep Ferrer i Ricard Borràs interpreten dos pianistes que veuen com cada cop la banqueta que comparteixen es fa més petita. PEP FERRER, actor "El meu personatge és el més pràctic, pragmàtic. Ell diu: "escolta, tinc enveja de tu perquè sempre que tens un problema tens una solució." RICARD BORRÀS, actor "El meu és un llest. Més llest que ningú. Ho sap tot i per ell l'altre és un simple i ell és un enterat. En realitat és un tio complicat que a més a més és un personatge que es troba més sol que la una." Aquesta coproducció de Botarga i Vania Produccions es pot veure al Teatre Poliorama fins al 31 de juliol.

Una tempesta d’emocions al poble més tranquil del món

Tota l’acció es desenvolupa en un poble idíl·lic on dos pianistes que fa més de 20 anys que toquen a quatre mans preparen una gira pel Japó. La tranquil·litat del lloc contrasta amb la crispació que es viu a la casa on assajen amb un piano imaginari. A poc a poc esclaten les tensions i apareixen els fantasmes alimentats durant dues dècades de relació professional.

Un èxit a França

Es tracta de l’adaptació d’una de les còmedies franceses de més èxit dels darrers anys. L’actor Ricard Borràs va voler portar l’obra del dramaturg francès Gérald Sibleyras a casa nostra. Un repte que va considerar que arribaria a bon port si el deixava en mans de Paco Mir, amb qui ja havia treballat a ‘El sopar dels idiotes’. Mir va acceptar adaptar i dirigir una obra que protagonitzen dos actors amb una dilatada trajectòria a la televisió i el teatre.