CARLINHOS "¡Se sienten las energías del universo!" Aquest serà el ritual per a tots els espectadors: abans del xou, visita al teatre, on els esperen més sorpreses. Aquests vuit personatges vénen de tot el món per guanyar la Copa Paranormal, que recompensarà el mag més boig i divertit. L'espectacle, que combina humor i màgia, és interactiu, ja que el públic haurà d'animar el seu candidat preferit. I serà difícil triar, entre el milanès organitzador de les festes privades de Berlusconi o la glamurosa Desirée. MIQUEL CRESPI, director de la companyia Zootroupe "No som mags en ús, sinó que són personatges molt peculiars, els podem dir friquis, però jo crec que no, són gent normal i corrent, una mica somiadors, que fan coses paranormals. Aquesta és la combinació de la màgia que mai s'ha vist." La companyia té un altre argument de xoc: l'organització de la Copa Paranormal al Teatre del Raval pot ser molt beneficiós per a la ciutat. MIQUEL CRESPI, director de la companyia Zootroupe "És una cosa que portarà molts diners, és un cop fort per a la ciutat. I a més, no s'havia fet mai a Barcelona, és una de les coses que a Barcelona li faltava, aquest cromo." Però recordeu: aquí més que mai, millor que apagueu el mòbil.

A l’entrada, el ritual és el mateix per a tots els espectadors. Abans del xou, visita del teatre, on als racons els esperen més sorpreses: circuits de màgia amb cartes, exercicis i balls de samba amb el candidat brasiler, entre d’altres.

La companyia Zootroupe va ser fundada per un exmembre de La Cubana. De fet, hi retrobem l’estil fresc i desenfrenat, així com el gust per la disfressa, que caracteritzen la companyia barcelonina.

L’espectacle ‘La diversión desconocida’ es pot veure de dijous a diumenge, fins al 28 de juliol.